
نحوه صحیح ارسال درخواست پشتیبانی
۱۱ دی ۱۳۴۸ در سایت ری پیمنتارسال درخواست پشتیبانی بصورت صحیح باعث خواهد شد که مشکل شما به سرعت و بدون تاخیر حل شود و نیازی به مکاتبات اضافی نباشد.
در چند سطر زیر توضیحاتی داده شده که با مطالعه اون شما می تونید استانداردهای ارسال تیکت پشتیبانی رو فرا بگیرید.
۱) در ارسال درخواست پشتیبانی به هیچ عنوان از لحن های کوچه بازاری عام استفاده نکنید. بطور مثال برخی دوستان از کلمه “داداش” و کلمه های مشابه استفاده می کنند که این کار صحیح نمی باشد .
۲) قبل از ارسال تیکت حتما بخش FAQ یا همان پرسش و پاسخ را در سایت مطالعه نمایید، شاید پاسخ سوال شما در آنجا داده شده باشد.
۳) برای تیکت هایی که حالت ضروری ندارند اولویت بالا را انتخاب نکنید. این باعث می شود که سیستم بصورت هوشمند بعد از مدتی این رفتار اشتباه را تشخیص بدهد و تیکت های بعدی شما را همیشه در حالت اولویت پایین برای پشتیبانی ارسال کند.
۴) به هیچ عنوان برای یک موضوع چند درخواست همزمان ارسال نکنید و چند تیکت باز نکنید. تمام سوال و جواب های مربوط به یک موضوع باید در یک تیکت ارسال و دریافت شود. بعضی افراد هستند که برای پیگیری یک موضوع که قبلا در خصوص آن تیکت ارسال کرده اند روی گزینه ارسال تیکت جدید کلیک می کنند و تیکت جدیدی ارسال می کنند که این کار اشتباه و باعث تاخیر در رسیدگی به درخواست های شما می شود .
۵) در تیکت درخواست کارهای خارج از عرف یا غیر منطقی مثل دادن وام یا پول قرضی یا موارد مشابه نکنید، متاسفانه امکان چنین موضوعاتی برای شرکت وجود ندارد و پاسخ دریافتی منفی خواهد بود.
۶) بسته به نوع مشکل خود سعی کنید متن درخواستتان کامل و همراه با جزئیات باشد .
نمونه تیکت صحیح:
سلام
من یک سفارش خرید وبمانی به میزان ۵۰ دلار به شماره سفارش reyb1111 در ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه صبح ثبت کردم. اما بعد از ۱۰ دقیقه سفارش من به حالت تعلیق در اومد و من متوجه علت اون نشدم.
لطفا من رو راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف بشه.
در این تیکت مشتری کاملا اطلاعات کامل ارائه کرده و در کوتاه ترین زمان درخواست ایشان رسیدگی و انجام خواهد شد.
نمونه تیکت های اشتباه و ناقص
۲ نمونه از تیکت های اشتباه مشتریان را می توانید در زیر مشاهده کنید:
مشتری : سلام . نشد .
خوب دوست عزیز چی نشد ؟ شاید باور نکنید اما خیلی از مشتریان به این شکل درخواست پشتیبانی ارسال می کنند. خیلی خلاصه در ۲ کلمه . “سلام نشد” خوب شما خودتان را جای کارشناس پشتیبانی قرار بدهید و سعی کنید از درخواست این مشتری سر در بیاورید . این تیکت توسط کارشناس فقط بسته می شود و هیچ پاسخی دریافت نخواهد کرد.
مشتری: سلام داداش. سفارش ما رو نمی خوای تکمیل کنی ؟
متاسفانه ارسال کننده این تیکت متوجه نیست که طرف مقابلش یک شرکت تجاری بین المللی می باشد و از کلمات غیرمتعارف استفاده کرده است. نکته بعدی اینکه این مشتری اصلا توضیح نداده که منظورش کدام سفارش است ؟ چه زمانی سفارش را ثبت کرده است ؟ سفارشش خرید بوده است یا فروش ؟ چه مقدار بوده است؟ در تیکت های ارسالی باید جزئیات به طور کامل نوشته شود. تیکت مثل تلگرام یا چت نیست که شما مرحله به مرحله اطلاعات بدهید و منتظر پاسخ باشید. باید در ۱ تیکت و در یک متن تمام اطلاعات را یکجا بطور واضح و کامل ارسال نمایید.
دیدگاهها برای این مقاله بسته شده است.